Докато приготвя последните неща, които правих за блога искам да анонсирам новия брой на Меню , където гостувам с три рецепти, удобни за похапване и вкъщи и на пикник - Салата с киноа и френска леща, Тарта със сирена и рукола и основа от фино точени кори, Грахамово-бисквитени тарталети с рикота и ягоди. Благодаря им за поканата, пожелавам успех на обновеното отскоро списание! Харесвам променените визия и дизайн, избора на теми и рецепти, и нещо много важно - печатането на рециклирана хартия.
Друг повод за положителни емоции при мен беше обявяването на майските победители за фотография в DMBLGiT, сред които е Шоколадовия мус с марципанови яйца. Особено ме радва категорията, в която е отличена - за Оригиналност и това, че този път член на журито е била Helene Dujardin, авторката на един от любимите ми блогове - Tartelette.
До скоро! :)
Прекрасно гостуване, поздравления, Диди!
ОтговорИзтриванеШоколадовият мус ме грабна...
Хубав ден!
благодаря ти, поздрави!
ОтговорИзтриванеДиди, поздравления!
ОтговорИзтриванеОсобено за представянето на шоколадовия мус!
Поздрави и хубави летни дни!
Ехааа....страхотни снимки!Поздравления Диди за чудесното представяне!Поздрави!
ОтговорИзтриванеДиди,невероятно гостуване.
ОтговорИзтриванеМуса е невероятно привлекателен!
Поздрави и хубави почивни дни!
Поздравления и от мен и за гостуването и наградата! Заинтригува ме с промените в списанието - не съм го разглеждала от доста време.Поздрави и хубава вечер!
ОтговорИзтриванеДиди,
ОтговорИзтриванеи от мен едно честито!! И мен не впечатли мусът още когато го показа около Великден, та напълно разбирам дамата Хелене за избора;)
Дано се множат, множат и множат. За нас от това ще излязат само позитиви- още креативни и вкусни предложения!
Поздрави за наградата! Тази снимка наистина е страхотна!
ОтговорИзтриванеМерси за линка към сайта! Успях да разгледам купища красиви снимки и почти забравих да се върна тук за коментар :-)...
Дени, и аз се захласвам често по линкове ;)
ОтговорИзтриванеБлагодаря на всички!Приятни почивни дни!
:-)
Поздравления :) Това впечатляващо списание обаче нещо все не мога да го докопам из нашата провинция.
ОтговорИзтриванеПоздравления за наградата идеята с муса и яицата от марципан е много готина, много!!!
ОтговорИзтриванеПоздравления и за гостуването ти в списанието, мого интересни рецепти!
Диди, сърдечни поздравления и за двете! :) Предвидила ли си да пуснеш рецептите (за такива като мен, които нямат възможност да закупят хартиеното издание)?
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубава нова седмица!
Katsumoto, странно, би трябвало да го има.
ОтговорИзтриванеЕва, радвам се, че ти допадат!
Мира, ще ги пусна към края на месеца.
Благодаря ви, поздрави!
Честито,Диди!Заслужаваш подобно внимание напълно!Радвам се за теб и таланта ти!
ОтговорИзтриване