8.3.10

Непреходни съвети за красота / Time Tested Beauty Tips

Деня на Жената е празник, приеман от едни и отхвърлян от други.Аз самата отказвах да го празнувам.След като станах майка и видях колко е трудно всъщност, се усещам, че ще ми е приятно да получавам специално внимание, дори и на този ден....но това само за протокола...

Днес съм приготвила да напиша едни по-различни рецепти или по-скоро напътствия и съвети за красота, човечност и духовност.
Одри Хепбърн / Audrey Hepburn е английска филмова и театрална актриса, започнала кариерата си като балерина и модел с наколко филма в Европа.Впоследствие става една от най-успешните звезди в Америка, носителка на Оскар, със силно изявена обществена работа.Най-запомнящи са ролите и в "Закуска в Тифани " и "Моята прекрасна лейди ".
През 2009г след проучване Sky+ HD , е обявена за "Най-съвършена екранна красавица за всички времена" (Анджелина Джоли заема почетното второ място).
Time Tested Beauty Tips е стихотворение, написано от Сам Левенсон за неговото внуче и е част от книгата му "In One Era & Out the Other".Това е любимото стихотворение на Одри Хепбърн и тя често го е цитирала, поради което на много места в Интернет може да се срещне като нейни думи .The Beauty of a woman е отделно стихотворение, но масово се изписва слято с горното.
...и опита ми за превод...
Одри Хепбърн работи за УНИЦЕФ от 1950г , а последните години от живота си отдава изцяло на тази кауза.От 1988г до 1993г е посланик на добра воля на UNICEF."Nothing is impossible, the word itself says "I`m possible!" - Audrey Hepburn

....Това е поздрав за вас! (след известно двоумение дали да направя публикацията)....
източник снимки - All posters, .Net ,

7 коментара:

 1. Честит празник!

  Бъди здрава и обичана, Диди!
  Пожелавам ти много поводи за радост и гордост!

  :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Честит празник, ДидИ! Бъди все така искряща! Прекрасна публикация, чудесни думи и настройка! Одри е една от вечните ми любимки, толкова изящна, позитивна и елегантна - истинско олицетворение на женственост!

  ОтговорИзтриване
 3. Честит празник, Диди!
  Бъди здрава и усмихната, щастлива жена и обичана майка!
  Хубав празник!

  ОтговорИзтриване
 4. Честит празник, Диди!
  Радвам се, че го сподели с нас:)
  Одри Хепбърн беше една великолепна и изключително изящна актриса.
  Усмихата вечер, изпълнена с много изненади!

  ОтговорИзтриване
 5. Пепеляшка,Дими,LaMartinia,Пепи,Дани,Честит празник!

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря ти за тази публикация. Прочетох много красиви неща!

  Честит празник, Диди! Желая ти да бъдеш винаги много обичана, много усмихната, много позитивна! Да преследваш целите си и да не спираш да мечтаеш :-)

  ОтговорИзтриване
 7. Честит 8-ми март, Диди!
  Желая ти мечти и крила, небе със звезди... и Вяра, Надежда и много Любов!

  Благодаря за поздрава :) Страхотен и оригинален!

  Спорна и усмихната седмица :-)

  ОтговорИзтриване