tag:blogger.com,1999:blog-6410783376777010092.post2641958713359814287..comments2024-03-27T19:48:44.227+02:00Comments on Готвенето е забавно! // Always look at the tasty side of life: баклава с орехиDidi Bunovahttp://www.blogger.com/profile/07123139525798482108noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6410783376777010092.post-79700893316146052182016-10-23T11:18:49.281+03:002016-10-23T11:18:49.281+03:00Този пълнеж е много сполучлив. При мен следващата ...Този пълнеж е много сполучлив. При мен следващата рецепта ще бъде само с ядки.<br />Поздрави, Мира!Didi Bunovahttps://www.blogger.com/profile/07123139525798482108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6410783376777010092.post-26515727284534427522016-10-23T11:16:30.479+03:002016-10-23T11:16:30.479+03:00поздрави и от мен!поздрави и от мен!Didi Bunovahttps://www.blogger.com/profile/07123139525798482108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6410783376777010092.post-37160426303161757032016-10-22T22:22:40.245+03:002016-10-22T22:22:40.245+03:00Обожавам баклава, но досега не съм я правила с бра...Обожавам баклава, но досега не съм я правила с брашно, а само с орехи в плънката.<br />Диди, твоята изглежда супер!<br />Поздрави и хубави почивни дни!Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6410783376777010092.post-24168684541689806772016-10-17T09:43:44.723+03:002016-10-17T09:43:44.723+03:00По същите причини и аз съм се въздържала от правен...По същите причини и аз съм се въздържала от правенето на баклава. Но щом тая рецепта е изпробвана си я запомням за Нова година. Има и една рецепта с белтъци за баклава, но също не съм я правила, а все се каня и не смея.... Много се радвам на завръщането и публикациите. Снимките както винаги са супер. А тук перденцата са много кокетни.Поздрави. Яна<br />Anonymousnoreply@blogger.com