20.2.17

мадлени с пармезан и салвия




Онзиденшното слънце ме наведе на мисли за топло време, раззеленяващи се клони, релакс на открито ... и още на другия ден - хоп, сняг! )) И е рано, и не е, но е ясно, че хубавото време предстои съвсем скоро. Дотогава продължаваме в познатия ритъм с уюта на топлите помещения, ароматните чайове и всички онези неща, които обяснимо ми се струват една идея по-привлекателни в началото на зимата.
Днешната рецепта е колкото лесна, толкова и отблагодаряваща се с добър вкус. Специално за любителите на салвия. Ако нямате форми за мадлени или не ви се занимава, изпечете в тава, като листата на дъното не бива да се пропускат.

5.2.17

пълнозърнести бисквити с шоколад, зехтин и морска сол




Сезонът на бисквитите продължава. А дали приключва някога? Кой може да знае ... При нас са на голяма почит и не се
задържат в буркана. Рецептите без масло са добра алтернатива и подходящ вариант за редуване с класическите. И както
винаги ключът е качеството на съставките.